Temelín - Temelin Odstavil Po Nocni Bouri Ii Blok Proti Planu O Tyden Driv Byznys Lidovky Cz - An outdated #nuclear reactor design, put together by companies from different working cultures, is a sure recipe for je to přesně 20 let, kdy byl poprvé spuštěn reaktor prvního bloku je #temelín.

Temelín - Temelin Odstavil Po Nocni Bouri Ii Blok Proti Planu O Tyden Driv Byznys Lidovky Cz - An outdated #nuclear reactor design, put together by companies from different working cultures, is a sure recipe for je to přesně 20 let, kdy byl poprvé spuštěn reaktor prvního bloku je #temelín.. Fakta o dnešních i plánovaných reaktorech, těžbě uranu a jaderných odpadech i o naší domnělé závislosti na elektřině z atomu a možnostech řešení. In the context of these steps, the commissioning of the temelín nuclear power plant is nearing its final stage. Central nuclear de temelín (es); Temelín is a municipality and village in české budějovice district in the south bohemian region of the czech republic. It has about 800 inhabitants.

From wikimedia commons, the free media repository. Dnes ráno byl nastartován druhý blok jaderné elektrárny temelín. Temelín is a municipality and village in české budějovice district in the south bohemian region of the czech republic. Jaderná elektrárna temelín, obecně často nazývaná temelín (zkratkou jete, někdy také ete nebo jet), je elektrárna s největším instalovaným výkonem v česku. Obec temelín leží v regionu týn nad vltavou, kraj jihočeský.

Ceskym Jadernym Elektrarnam Havarie Kvuli Zemetreseni Nehrozi Rekl Cez Aktualne Cz
Ceskym Jadernym Elektrarnam Havarie Kvuli Zemetreseni Nehrozi Rekl Cez Aktualne Cz from cdn.xsd.cz
Obec v jihočeském kraji, česká republika. První písemná zmínka se datuje k roku 1381, název vznikl temelín připadl neznašovskému panství, jehož součástí byl až do poloviny 19. 5 807 tykkäystä · 22 puhuu tästä · 443 oli täällä. Jaderná elektrárna temelín odstavila v noci na včerejšek kvůli následkům bouře ii. In the context of these steps, the commissioning of the temelín nuclear power plant is nearing its final stage. Ta začne v závěru března a v těchto dnech dokončili energetici návoz čerstvého paliva. Analýza vychýlení ložiskového štítuv turbosoustrojí v jaderné elektrárně temelín. From wikimedia commons, the free media repository.

Смотрите примеры перевода temelín в предложениях, слушайте (9) it must also give weight to the fact that the authorisation granted to the temelín facility by the czech authorities was granted in accordance with the standards established by.

Elektrárna je častým terčem kritiky ze strany českých i zahraničních. 5 807 tykkäystä · 22 puhuu tästä · 443 oli täällä. Jump to navigation jump to search. Temelín npp is owned by čez group, which employs 1000 workers at this site. Central nuclear de temelín (es); Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem temelín, které hledáte. Dnes ráno byl nastartován druhý blok jaderné elektrárny temelín. Gmina w czechach południowych, republika czeska. Bekannt ist der ort vor allem durch das kernkraftwerk temelín. Groß temelin) is a village in south bohemian region, czech republic. Temelín nuclear power station, one of the two czech nuclear power plants, is located outside the village. Jméno obce zřejmě vzniklo z doloženého osobního jména temel (či temele) (ves byla patrně temelovým vlastnictvím). An outdated #nuclear reactor design, put together by companies from different working cultures, is a sure recipe for je to přesně 20 let, kdy byl poprvé spuštěn reaktor prvního bloku je #temelín.

5 807 tykkäystä · 22 puhuu tästä · 443 oli täällä. Stojí v obci temelín v jihočeském kraji, v okrese české budějovice. Jaderná elektrárna temelín, obecně často nazývaná temelín (zkratkou jete, někdy také ete nebo jet), je elektrárna s největším instalovaným výkonem v česku. Infocentrum je temelín, vysoký hrádek. Pro návštěvníky infocentra jaderné elektrárny temelín!

Zajimavosti Z Temelina Ktery Slavi Dvacetiny Svatby I Med Taborsky Denik
Zajimavosti Z Temelina Ktery Slavi Dvacetiny Svatby I Med Taborsky Denik from g.denik.cz
Groß temelin ) je obec a obec v okrese české budějovice v jihočeském kraji v české republice. In the context of these steps, the commissioning of the temelín nuclear power plant is nearing its final stage. Odborníci se v pravidelné anketě. A má vůbec smysl upřednostňovat nějaké zdroje a jiné zcela odmítat? V jídelně snížila kapacitu lidí, kteří tam mohou naráz jíst, a energetici kladou důraz. 5 807 tykkäystä · 22 puhuu tästä · 443 oli täällä. Baubeginn 1983, arbeitet mit zwei druckwasserreaktoren des sowjetischen typs wwer 1000 à 918 mw, nach empfehlungen der ieao umgerüstet ; Elektrárna je častým terčem kritiky ze strany českých i zahraničních.

Перевод контекст temelín c английский на русский от reverso context:

Fakta o dnešních i plánovaných reaktorech, těžbě uranu a jaderných odpadech i o naší domnělé závislosti na elektřině z atomu a možnostech řešení. Groß temelin) is a village in south bohemian region, czech republic. Das kernkraftwerk temelín (tschechisch jaderná elektrárna temelín, kurz offiziell jete, selten jet oder ete), während der planungen lange als kernkraftwerk malovice aufgrund der damals noch nicht eindeutigen standortfrage bezeichnet. Obec temelín leží v regionu týn nad vltavou, kraj jihočeský. Obec v průběhu historie nabývala na významu, na počátku 20. Bouře a silný vítr způsobily pád tří stožárů linky velmi vysokého napětí, která spojuje temelín a rozvodnou stanici kočín. Elektrárna je častým terčem kritiky ze strany českých i zahraničních. Temelín is a municipality and village in české budějovice district in the south bohemian region of the czech republic. Gmina w czechach południowych, republika czeska. V jídelně snížila kapacitu lidí, kteří tam mohou naráz jíst, a energetici kladou důraz. Смотрите примеры перевода temelín в предложениях, слушайте (9) it must also give weight to the fact that the authorisation granted to the temelín facility by the czech authorities was granted in accordance with the standards established by. Sie liegt 25 km nordwestlich von budweis und gehört zum okres české budějovice. Měli bychom se snažit o energetickou soběstačnost?

Temelín — tẹmelín liːn , kernkraftwerk in der tschechischen republik, nördlich von budweis; Temelín von mapcarta, die freie karte. Centrale nucléaire de temelín (fr); Obec je známá především tím, že na jejím území je umístěna jaderná elektrárna temelín. Gmina w czechach południowych, republika czeska.

Euro Nejvetsi Temelin
Euro Nejvetsi Temelin from atominfo.cz
Jaderná elektrárna temelín odstavila v noci na včerejšek kvůli následkům bouře ii. Temelín nuclear power station, one of the two czech nuclear power plants, is located outside the village. Měli bychom se snažit o energetickou soběstačnost? Jaderná elektrárna temelín, abbreviation jete) is located near temelín, a small village in the czech republic. Groß temelin) is a village in south bohemian region, czech republic. Přečtěte si o tématu temelín. Смотрите примеры перевода temelín в предложениях, слушайте (9) it must also give weight to the fact that the authorisation granted to the temelín facility by the czech authorities was granted in accordance with the standards established by. Postupem čas se nám podařilo vylepšovat provoz elektrárny a zvýšit její.

Groß temelin) is a municipality and village in české budějovice district in the south bohemian region of the czech republic.

Stojí v obci temelín v jihočeském kraji, v okrese české budějovice. Temelín is a municipality and village in české budějovice district in the south bohemian region of the czech republic. An outdated #nuclear reactor design, put together by companies from different working cultures, is a sure recipe for je to přesně 20 let, kdy byl poprvé spuštěn reaktor prvního bloku je #temelín. Groß temelin) is a village in south bohemian region, czech republic. Fakta o dnešních i plánovaných reaktorech, těžbě uranu a jaderných odpadech i o naší domnělé závislosti na elektřině z atomu a možnostech řešení. Temelín nuclear power station, one of the two czech nuclear power plants, is located outside the village. Název obce je znám především díky blízké jaderné elektrárně, která převzala její jméno. Vytváří dotace obnovitelných zdrojů energie nestabilní prostředí, které nás jednou zle vytrestá? Ta začne v závěru března a v těchto dnech dokončili energetici návoz čerstvého paliva. Jaderná elektrárna temelín se rozhodla příští čtvrtek začít s úpravou kondenzátoru druhého bloku elektrárny. Obec tvoří 10 místních částí, leží 6 km jihozápadně od týna nad vltavou. Temelín nuclear power station (czech: Temelín npp is owned by čez group, which employs 1000 workers at this site.